Meridianmassage

Meridianmassage

Meridianmassage

Meridianerne er kroppens energibaner. De gennemløber hele kroppen, og når de aktiveres, øges energigennemstrømningen i de dele af kroppen hvor meridianen passerer. For at aktivere meridianerne anvendes akupressur (tryk). Disse teknikker løsner eventuelle blokeringer, så energien igen kan flyde frit i kroppen.

Hver meridian har sit specielle arbejdsområde. Eksempelvis relaterer levermeridianen til fødeoptagelsen og muskelfunktionen. Så når levermeridianen aktiveres, er det ikke kun de fysiske forhold i leveren der påvirkes, dét er også de områder som levermeridianen har forbindelse til. Derfor kan en behandling af levermeridianen, have en positiv indvirkning andre steder i kroppen bl.a. i tarmsystemet.

Meridianmassage har også en indvirkning på det psykiske plan. Eksempelvis har leveren at gøre med indestængt vrede, og det at ”tale frit fra leveren”. Så en behandling af levermeridianen kan løsne op for gammel vrede.

Meridianmassage står aldrig alene, og vil altid følges op med homøopatisk behandling.

Kontakt & hør nærmere

Tag kontakt og hør mere om mine behandlinger. Kontakt mig for at høre mere om behandlingerne. Du kan ringe på nummeret herunder eller skrive på følgende mailadresse: info@klinikph.dk. Jeg ser frem til din henvendelse.